Üritus: CLUB PURE pres. RND 5 w// AFECTO DJ`s

> >

Üritus: CLUB PURE pres. RND 5 w// AFECTO DJ`s

Tulkoon valkeus hän sanoi ja valkeus tuli! Maaliskuisen rankemman pommituksen jälkeen alkaa kevät aurinko paistamaan Panaman tanssilattian raunioista ja ensiapu on saanut paikata eloonjääneitä niin että sideharsoa on kulunut tukkukaupalla ja tikkausneula on viuhunut punaisena! Nyt kun kaikki alkaa suunnileen olemaan taas toiminta kunnossa niin on aika jalkautua taktisilla tech joukoilla tarkastamaan vieläkö viime illan jälkeen perse pyörii ja jalka liikkuu. Luvassa siis techiä kaikissa muodoissa, aina menevästä tech-housesta, melkein turpaanvetoon verrattavissa olevaan rankempaan technoon!

#KeravaOnUusiHelsinki
#WeAreTheNextLevel


=====================================


- TECH FORCES -


-AFECTO Dj`s-
[spin fm, skaala]
http://www.facebook.com/afectodjs/
http://www.soundcloud.com/afecto-djs

-JEBE-
[AFTERLIFE]
http://www.facebook.com/pages/DJ-Jebe/

-CHRISTIAN ARCTICA- B2B -YUMI-
[PURE]
https://www.facebook.com/ChristianArctica?fref=ts
https://soundcloud.com/jesse-ini

-MO||GR- B2B -VEEVEE-
[PURE]
https://soundcloud.com/miika-pitk-nenOvet auki: 22-04 Liput: 7€sis.narikan -K18-


-Biography-

AFECTO DJ`s

Afecto DJ's on DJ-kollektiivi, joiden yhteisenä intohimona on house-musiikki. Joukkion mukaansatempaava soundi, teknillinen taituruus sekä asenne vievät sinut matkalle sielukkaasta house-soundista aina tech-house ja tribaali-rytmeihin.

Afecto DJ:t ovat olleet mukana soittamassa mm. WONDER FESTIVAL, WE LIKE, Clinic, La Beaute, sekä Helsinki House Nights -organisaatioiden tapahtumissa. He ovat myös päässeet lämmittämään ja jakamaan lavan kansainvälisesti merkittävien artistien kuten FATBOY SLIMIN, MAURO PICOTTON, JAY LUMENIN, CHUS & CEBALLOSIN, sekä WALLY LOPEZIN kanssa, puhumattakaan kotimaisista kärkinimistä! Syksyllä 2012 Afecto DJ:t siirtyivät residenteiksi R3D -klubille, joka on noussut menneenä syksynä yhdeksi Helsingin suosituimmaksi klubiksi.

Afecto DJ:t hostaavat omaa radio-ohjelmaa, "Love Of Housea, Spin FM:n torstai-illoissa!

Kutsutud: Chris Wight, Jenni Tunturipöllö Kivioja, Anette Huupponen, Susanne Vilkman, Katja Sucksdorff, Henri Virtanen, Asko Tulonen, Johanna Lintunen, Lari Meronen, Jonkka Aikala, Jani Toivanen, Jenkura Aspelin, Harri Kostio, Topi Rantala, Jenna Sillanpää, Pasi Raunio, We Pa, Charlotte Lind, Fanny Purri Asikainen, Virpi Mutka, Jesse Jebe Alanen näita rohkem »